oprofessionell

Popkulturell dissektion av vardagstristessen

En riktig hjälte

Publicerad 2007-05-30 18:56:55 i Allmänt,

Personer som Henry Rollins behövs. Trots sin ringa storlek säger han en del viktiga saker. Han höll hov i Stockholm i måndags och jag var där. Det var så befriande att äntligen se en hjälte som levererar. Han trollband sin publik i två och en halv timme med berättelses från sina resor, politiska angrepp och helt galna idéer om en utopi bestående av väldigt många farliga djur och att man måste dö coolt.

 

image23
Kort, grå och arg

 

Det fina med Rollins är att han bygger sina filosofier på vad han själv har upplevt. Han snackar om USA-Iran-läget och det kan han göra för han åkte till Iran för att kolla vad som egentligen pågår. Han träffade folket där och intåg att de är precis som amerikanerna. Om alla förståsigpåare gjorde det skulle det nog inte vara så mycket skitsnack i alla pretentiösa medier (ja, jag menar er på DN-redaktionen)


image22
Henry Rollins är bättre än era förbilder

 

Jag hoppas att Rollins för sina önskningar uppfyllda för om bara hälften av dem inträffar kommer världen vara en bättre plats att bo i. Då kan ja ta att bli uppäten av en puma på vägen hem från jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

oprofessionell

Lite bättre än de flesta

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela