oprofessionell

Popkulturell dissektion av vardagstristessen

Musiken då?

Publicerad 2006-04-20 18:33:21 i Allmänt,

Vi har börjat jobba på lite nytta material för vad vi bestämt ska bli en EP. Det vill säga  en något mindre antal låtar en förra projektet. Så här i efterhand så känns demon Vintersol som det skulle ha behövt lite mera arbete. Jag är vansinnigt onöjd med hur ett par låtar blev. Skulle gärna göra om dem vid ett senare tillfälle.


Till nya EP:n så har ja hittills skrivit tre låtar var av två är färdiga och inspelade. Den första blev helt perfekt men jag är mer osäker på den senaste. Jag tycker det fatts något och texten är inte en av mina bättre. Jag har börjat fatta hur man skriver låtar till den stilen som vi spelar och det känns som låtarna lite mer levande den här gången.


Pelle har äntligen brutit sin sömn och kommit in med en ny låt. Den är inte inspelad än men den känns redan som n riktig höjdpunkt. Jag har också en ny låt till som jag bara väntar på att jag ska skriva en text till. Jag vill skriva något nytt som jag aldrig gjort innan. Nåt som handlar om mitt liv nu. Får se hur det går. Min svansång ska bli ihågkommen av alla som hört

I'm an asshole

Publicerad 2006-04-20 00:56:50 i Allmänt,

Att vara rock ’n Roll är en konstform på många sätt. Idag var jag en konstnär. Ett lokalt coverband ville att jag skulle komma och prova som basist. I mina musikelitistiska  öron rimmar coverband illa men jag spelade med bara för att kolla vad det var.


Jag visste att det var kört för dem när de bad mig lära mig ”summer of 69”. I min värld bör Canada be om ursäkt officiellt för mördaren av själ i musik: Mr Brain Adams.


När det väl var dags att lira så tog jag på mig min ”the fuck you guy”-t-shirt och gick dit. Det visade sig att det var tre tjejer i 20 årsåldern som repade i någons farsas  källare. Jag anade oråd när en av dem frågade vart jag ville ha mitt notställ. Jag bad henne ställa fram det i alla fall. Trummisen räknade in och vi körde igång. Efter ungefär fyra takter inser jag att trummisen inte har någon taktkänsla.


I det läget finns det ett gäng vägar ur problemet. Jag bestämde mig för att ha lite roligt och valde den sämsta tänkbara. Varför undrar du? För att citera Dennis Leary ”I’m an asshole”. Jag drog igång basspel Steve Harris-style. Foten på monitorn, kulsprutebas och blixtsnabba basgångar. Jag avslutade med att slå sönder notstället med basen. Moget? Nej Roligt? Ja


Efter att låten var klar blev det lite pinsamt tyst. Du stegade jag fram till körmickrofonen och började mata ut Misfits gamla dänga ”Attitude” och sjöng/skrek texten. Efter det ställde jag ifrån mig basen och gick därifrån utan att säga något På vägen ut möter jag en av tjejernas morsa som tittar lite snett på mig så jag säger ”Gillar frun inte Misfits”. Hon gick ut i köket och jag gick hem.


Undrar om jag får det där jobbet, Jag är vansinnigt sugen på att spela Summer of 69 igen.

gitarr

I am the Game

Publicerad 2006-04-17 21:16:38 i Allmänt,Jag gjorde ett test för se vilken wrestler jag skulle vara. Självfallet blev jag den ondaste av dem onda. Mannen som inte skyr några medel för att vara på toppen och min persnliga favorit  "the Game", "the king of kings"  Tripple H

hhh

Vem är du?
http://quizilla.com/users/Trishtaker/quizzes/Which%20WWE%20Wrestler%20are%20you%3F/

Om

Min profilbild

oprofessionell

Lite bättre än de flesta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela