oprofessionell

Popkulturell dissektion av vardagstristessen

tomhet

Publicerad 2006-01-24 19:43:10 i Allmänt,

Vad gör man när det inte är ”vi mot världen” längre? Lugnet lägger sig över livet och den där desperata kampen mot hela världen kanske har kommit till sitt slut. Fast den där tomheten som tonårsångesten som aldrig riktigt släppte lämnade efter sig vill inte försvinna.  Den ekar fortfarande som ett skrik i mitt lugna tysta liv


Och jag bär all skuld för allt som någonsin gick fel i mitt liv. Den tynger mig värre än någonsin, Allt jag någonsin rört vid har gått sönder, jag kan inte hjälpa det. Skuggor från igår gör att jag inte kan se framåt. Det finns bara nu och det är många gånger outhärdligt. Det känns oövervinnligt för att jag aldrig kan se klart. Jag ser världen genom mitt lilla fönster av depression, det är min version av sanningen och jag vänder den mot mig själv.


Tystheten är det värsta för mig, utan revolten så känner jag mig vilsen. Men det finns inga barrikader längre. Det värsta som finns är att blunda för du är man ensam med sig själv, där i mörkret och tystheten finns bara jag och all min skuld.

Ödets stund

Publicerad 2006-01-15 22:51:26 i Allmänt,

I morgon ska jag skriva en sån där tentasom kan avgöra min framtid lite. Klarar jag den inte så får jag inga pengar av CSN. Då måste jag börja jobba och försöka skriva omtentor. TYvärr känns det som jag inte har mycket av en chans på det här. Har jag lite tur så kanske det kommer ett par typtal. JAg fattar inte hur det kunnat bli så här, jag tycker ju att det har gått riktigt bra den sensate tiden men ändå räcker jag inte till.

Det är alltid så här när jag tar mig för något, hur mycket jag än anstränger mig så räcker jag inte fram

overklighet

Publicerad 2006-01-05 21:26:48 i Allmänt,

Det är så mycket av verkligheten som inte är verklig. Ibland vet jag inte om jag ens hinner tro. Jag stirrar för länge, jag stirrar för djupt, jag ser allt du inte vill att jag ska se. Jag hör allt du som du trodde att du viskade Men jag sittar ensam vid mitt bord och lyssar på röster från förr.

Om

Min profilbild

oprofessionell

Lite bättre än de flesta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela