oprofessionell

Popkulturell dissektion av vardagstristessen

Life is killing me...

Publicerad 2010-04-25 23:24:57 i Allmänt,

Väljer man egentligen vem man är eller är det bara tillfälligheter och trasiga gener? Jag valde aldrig att vara så här, för mig finns det inget annat sätt att vara. Jag vet att den törnebuske som jag planterat kommer bli min krona till slut. Jag göder den genom att slita upp min bröstkorg, genom att vara mig. Jag vet att jag borde hålla min käft men jag kan inte vara någon annan. Allt jag ser runt omkring mig är ett skådespel som jag tröttnat på. Jag ser inte poängen i att låtsas spela med. Låt dem hata, låt dem spotta, jag är van.

Jag undrar bara vad som händer den dagen jag inte orkar vara mig längre. Är det då som livet börjar döda mig, jag vet att jag aldrig kommer ta mig ur det här levande

Mannen av stål är död.

Publicerad 2010-04-21 23:33:24 i Allmänt,"Alla dör". Det var du som sa det först. Ditt arv är depression, sorg och känslan av att vara missförstådd. Jag förstod dig alltid Herr Steele. Jag trodde att du var som jag , en broder i misär. Din basstämma mässade om kristna kvinnor, blod och eld men framför la ned det som skulle bli min lag:


"The left, they say I'm fascist
The right calling me communist
Hate, hate, hate, hatred for all-one and all
No matter what you beleive
Don't believe in you-and that's true
We hate everyone "Nattsvart cynism, glimten i ögat eller bara sanningen? Jag antar att det beror på vilket humör man är på. Det var det jag alltid drogs till när Type O Negative var involverade, dualismen mellan depression och humor. När jag ser på mig själv idag så märker jag att samma typ av galghumor har blivit min försvarsmekanism mot det mörka moln jag alltid har runt huvudet.


Så skål för dig Peter Steele, tack för allt. Dödens husband har plötsligt fått groupies, man kan ju bara undra om de kommer två och två.


Om

Min profilbild

oprofessionell

Lite bättre än de flesta

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela