oprofessionell

Popkulturell dissektion av vardagstristessen

The Botten is nådd

Publicerad 2006-08-03 23:25:16 i Allmänt,

Jaha, nu har Linda Rosing gått och blivit partiledare

http://www.aftonbladet.se/vss/val2006/story/0,2789,866541,00.html

Hennes meriter: Hon har knullat i TV. Helt plötsligt så känns Göran Person inte så jävla illa


 ”Idag efter lunch mötte hon pressen på en restaurang i Gamla Stan i Stockholm. Hon presenterade partiets styrelse – som till större delen består av människor utan politisk erfarenhet. Bland dem exempelvis en 38-årig ensamstående pappa och snickare, en journalist från Hässelby och en volvo-anställd från Skövde.
  – De är alla experter och har egen erfarenhet av de frågor som vi kommer att ta upp. Just det är det unika med vårt parti – att vi vet vad vi pratar om, säger Linda Rosing.” 

Låter jättebra det där Linda. Jag skulle nog fråga ditt parti om jag behövde bygga om huset eller så men nu är det så att styra ett land handlar om politik. Vad fan vet en snickare om hur man sköter internationella förbindelser. Skulle jag fråga en Volvoanställd om hur man ska lösa stadsskulden och vårdköerna?  
Nej 
Det är lätt för vanliga människor att se problemen men de ha ringa lösningar som är hållbara. Låt de clowner vi kallar politiker sköte landet. De må inte vara kompetenta i alla lägen men de är åtminstone inskolade i politiken redan från ungdomsrörelserna  


Och som sista punkt: Linda Rosning, du har aldrig någonsin vetat vad du pratar om

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

oprofessionell

Lite bättre än de flesta

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela