oprofessionell

Popkulturell dissektion av vardagstristessen

ny energi

Publicerad 2005-06-24 13:08:39 i Allmänt,

JAg har blivit otroligt kreativ helt plötsligt. JAg måste ha spottat ur mig tillräckligt med material för fyra nya låtar den här veckan. Varje gång jag tar tag i gitarren så känns det som jag får gudomligt i mig. Det bara kommer ut bra idéer hela tiden. Även textskrivandet går bra. Det känns som det sker en förändring på den fronten en viss mognad kan ses i formuleringarna. Dtt är mer historier som berättas i stället för metaforbonanzat som det varit hitills

HAr lyssnat på mycket ny musik ett tag nu och jag antaratt det är det som ger mig all energi. Nya skivor från Oasis, Hellacopters och Lasse Winnerbäck ljuder konstnat i lägenheten. Jag har bara lyssnat på Kent sen i september och jag hade nästan glömt bort all annan musik. Oasis nya är en riktig energikick fast allt bleknar brevid Hellocopters "Rock 'n Roll is dead". Den skivan sparkar massivt med röv. Det är snabbt, glatt och det rockar på ett sätt som jaginte trodde fanns längre.

Midsommar idag och det blir fest som vanligt. För en gångs skull så är vi inte hos mig vilket är skönt. Då slipper jag städa i morgon. DEt blir ett bra gäng som festar ikväll. Hoppas det blir roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

oprofessionell

Lite bättre än de flesta

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela