oprofessionell träning

Jag slåss och håller kroppen varm

MMA med Uffe

Publicerad 2010-10-23 18:19:59 i Allmänt,

Körde att pass MMA med gästinstruktören Ulf Silverbern på klubben idag. Enormt roligt clinchgame och ground and pound. Ulf hade många bra tips och för mig nya lösningar på typiska problem som alltid uppstår i grappling. Jag försökta ta åt mig så mycket jag kunde av allt han lärde ut. Kul med nya influenser, jag kände att jag behövde något nytt att leka med då jag ofta blir lite trygg i mitt game som jag tränar i vanliga fall. Jag tror jag måste hänga med upp till Escelate mer och köra då de verkar ha en bra klubb.


Det var ett tag sen man röde på sig för att träna och jag tror det är dags att bli lite roadwarrior igen för att lära sig nya saker. Det sköna med kampsport är att det alltid finns någon som kan lära ut nya saker man kan bygga in i sitt game.

MMA är verkligen kampsportens svar på jazz. Där alla andra trampar på efter samma gamla marschtrumma handlar MMA om att ta till sig kampsporten och göra den till sin egen efter de förutsättningar man har. Man får improvisera och leka sig fram mer. Jag gillar att MMA:n visar att man kan ta samla gamla principer som alltid funnits i kampsport och göra någonting nytt  med det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

oprofessionell

Lite bättre än de flesta

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela