oprofessionell träning

Jag slåss och håller kroppen varm

Söndag 10/1 Sport Ju-jutsu

Publicerad 2010-01-10 21:22:47 i Allmänt,

Kast och övergångar
Instruktör: Veronica


Första seriösa Sport Ju-jutsupasset för mig sen mitten på december. Har lökat och läkt under den senaste månaden. Kände mig hyfsat taggad idag och passet blev väldigt bra. Tränade mycket på att reagera snabbt i kast och fick till en del riktigt bra grejer. Mina svep är riktigt bra just nu och arm/höftkasten blir bättre och bättre. Slag och sparkbiten kändes rätt ok men orken är inte där den var förra året men den kommer tillbaka. Jag måste verkligen jobba mer med fotteknikerna då jag har svårt att slappna av och bara släppa iväg dem.

Sparringen kändes bra trots lite ringrost. Har jobbat hårt på att röra mig  mycket att inte tappa humöret när jag kör. Finns mycket kvar att slipa på fortfarande men det känns lovande just nu. Fick två väldigt bra byten med Jonas som är svår att tampas med men det kändes som jag hände med bra.
Mycket folk på passet idag vilket är roligt. Människor i alla storlekar och erferenhetsnivåer ger varierad och bra träning. Bra upplägg på passet av Veronica, kändes som det aldrig tappade tempo.

Siktar på att vara med i Göreborg den 30:e för att känna lite på att tävla igen. Har knänt mig lite gammal och slö det sista men jag hoppas att en tävling gör att man hittar rätt igen

Gällande slag och spark så kan det vara kul att glo på lite highlights från Karate VM

Kommentarer

Postat av: Einar

Publicerad 2010-01-10 21:57:09

Jag är övertygad om att du kommer "bring it" i Göteborg! Kanske få någon att gråta... >:D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

oprofessionell

Lite bättre än de flesta

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela