oprofessionell träning

Jag slåss och håller kroppen varm

Ni är bäst

Publicerad 2009-12-15 23:21:40 i Allmänt,

Idag körde vi en gradering på Sport Ju-jutsun och det värmde fan ett gammalt instruktörshjärta att se folk köra så jäkla bra. Det känns som vi är ett team som är på gång nu med ett gäng nya talanger och ett par gamla rävar. Jag vet inte vad det är vi gör rätt i Linköping men det är något i alla fall för det jag såg idag var den mest imponerande uppvisningen jag sett när det gällde nybörjare som ska ta sitt första bälte. Snygga kast, feta smällar och rear naked chokes för hela slanten.

Mutha fuckin' gulbälten ya' all


Att se folk köra som att deras liv hände på det för att sedan highfiva och gå vidare för att coacha sina vänner i nästa byte är något som verkligen tänder glöden för det vi håller på med i det här gamla instruktörshjärtat. Det som verkligen lyste starkast idag var hjärtat och glädjen. trots att tekniknivån var skyhögt över vad man kan förvänta sig av ett gäng som tränat en termin så märktes det att vi är ett team som tränar tillsammans. Varje byte är ett steg närmare de mål man har vad de än må vara och vi hjälper varandra att nå de målen. Kampsport tränar man som ett lag och det laget har man i ryggen när det gäller på tävling. Det jag såg idag var något som vi alla har byggt tillsammans och något vi alla kan känna oss delaktiga i

Bästa gänget?Sist och inte minst så vill jag tacka Einar som har slitit som ett djur den här terminen och jag hoppas du tar åt dig av äran nu för det här är din förtjänst då du hållit fanan högt då vi andra inte orkat. En hjälte, en inspiration eller bara en jävla islänning, vad vet jag?

Ju Jutsu = glädje

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

oprofessionell

Lite bättre än de flesta

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela