oprofessionell

Popkulturell dissektion av vardagstristessen

Varmt

Publicerad 2005-06-22 01:49:13 i Allmänt,

Det går inte att sov ai min lägenhet för det är så sabla varmt. Jag ska egentligen upp tidigt i morgon för att åk aoch snacka lite om sommarjobbet på scan. JAg är fan inte sugen på att jobba i sommar, men pengarna är ju fina så man får offra sig lite.

Att jobba skift suger verkligen, varannan vecka bilir totalt förstörd av att man måste jobbe eftermiddag/kväll. Man kan inte göra någonting de veckorna tyvärr. Men jag får försöa utnyttja helgerna mer effektivt.

Grillade med ett par gamla polare idag. Det var lite konstig stämmning, ingen hade något att säga så jag höll låda som vanligt. Jag börjar hata att jag alltid håller låda. Ingen vill hra vad jag har att säga. Om de var intresserade så skulle de antagligen fråga.

Spelat för mycket TV-spel idag. I morgon blir det förbud på skiten. Måste få något vettigt gjort också. Plugga lite till exempel. JAg märker att jag blir lite sur på andra människor som stör mig när jag spelar, det är inte helle rett drag jag gillar hos mig. Jag kan bara ha en sak i skallen samtidigt. NU är det bara TV-spel.

jaja, ett nytt försök på sömn kanske. JAg har börjat drömma igen efter ett par år utan drömmar. NU är det väldigt märklig asaker. JAg blir aldrig klok på min hjärna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

oprofessionell

Lite bättre än de flesta

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela