oprofessionell

Popkulturell dissektion av vardagstristessen

Speed King

Publicerad 2005-06-15 22:26:52 i Allmänt,

Idag var en riktig sommarlovsdag,jag har inte haft en sådan sen jag var liten. Ett par timmar i solen och sen ner på stan för mat och glass med polarna. Lite biljard och sedan en bärs på torget. Helt perfekt som det ska vara på sommaren. Efter en skön promenad hem så får man avnjuta Deep Purple och bara ta det lugnt. Har en riktigt bra samlingsskiva med Deep Purple som är perfekt för sommarkvällar, den täcker in hela deras karriär och det finns inte en dålig sekund på den. Ett par sådana här dagar till så kommer jag vara helt utvilad och på topp.

I morgon blir det stora fixa och laga lägenhetsdagen för min del, om det inte är soligt för då blir det slappa och träna dagen. Jag måste få lite ordning här hemma och slänga ut en massa skit som inte får plats längre. Innan midsommar ska det vara klart. JAg har bott här i tre år nu men inte fått allt som jag vill än, lathet eller stress kan man undra.

Just nu känner jag mig rätt harmonisk, hoppas det håller i sig. Börjar bli dags att planera midsommar på allvar. Jag tror det blir fest hos en polare i kvarterar, men jag funderar på att dra hit så många jag känner som möjligt. Vi får se vad som händer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

oprofessionell

Lite bättre än de flesta

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela