oprofessionell

Popkulturell dissektion av vardagstristessen

Rötter

Publicerad 2005-06-14 11:48:17 i Allmänt,

Hemma igen efter en helg i pojkrummet. Det känns alltid lite märkligt att komma hem, kanske mest för att man märker att inget är sig likt längre. Jag har fortsatt mitt liv i en något krokig bana men hemma har allt stått stilla.

Anledningen till att jag åkte hem var att jag skulle instruera lite BJJ på ett karateläger i min moderklubb. Det är med lite blandade känslor jag gör sådant. Jag gillar verkligen att träffa alla igen och det är alltid roligt men jag känner en enorm press på mig att prestera något bra.

Det kan hänga ihop med att i min egen klubb så är jag inte särskillt framträdande, jag är rätt medelmåttig och fysikt svag om man jämför med de andra. Dels för att jag inte har tid att träna så mycket som de anda och dels för att jag knappast har förutsättningarna för att bli bra. Min kropp är stel och trasig och gör ont  mest hela tiden.

Det var skönt att jag fick instruera barn hela helgen nu, barn är lätta att imponera på och jag behöver inte visa mig på styva linan. Jag gillar inte barn egentligen, jag vet inte vad jag ska göra med dem. Det tycks som jag rodde det hela i land, alla barn hade kul och jag också för den delen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska  göra med min träning nu bara. Jag har länge funderat på att lägga  av, mest för att jag är trött på att vara sämst. Jag står stilla i min utveckling medans alla andra blir bättre för varje vecka. Jag får se hur jag gör, måste fundera lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

oprofessionell

Lite bättre än de flesta

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela